Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Misfits: Zmetci

  Z temnoty na vrchol Seriálů o superhrdinech tu už bylo spousty. Heroes s kvalitou vydrželi jen do konce první série a ani Supermanovský Smallville nebyl nic tak zajímavého na koukání.

 

Z temnoty na vrchol

Seriálů o superhrdinech tu už bylo spousty. Heroes s kvalitou vydrželi jen do konce první série a ani Supermanovský Smallville nebyl nic tak zajímavého na koukání. Pod náloží nekvalitních slátanin, kterou nám přes oceán posílá továrna na sny, byl úplně pohřbený anglický seriál Misfits. Až do teď.

"Vedoucímu hráblo!"

Co by jste dělali vy, kdyby jste díky zvláštní bouřce dostali nějakou tu superschopnost? Pomáhali byste vytvořit lepší svět, nebo ho uvrhli do naprosté zkázy? "Hrdinové" Misfits mají jasno: nebudou dělat nic. Drzý Nathan, budoucí olympionik Curtis, svůdná Alisha, agresivní Kelly i podivný Simon - ti všichni v životě klopýtli a dostali veřejně prospěšné práce. Když ale nad Londýnem začne řádit podivná bouřka, ovlivní je způsobem, na který by ani nepomysleli - každého z nich nějak změní. Po zásahu bleskem dostanou superschopnosti a musí se i přes viditelné rozdíly spojit, aby se ubránili před vedoucím, rozhodnutým je všechny spravit ze světa, mladíkem, který ovládá vše, co obsahuje laktózu, nebo třeba mužem, co vidí svět jako počítačovou hru.

Tenhle seriál není pro mladý

Misfits je všechno a možná i víc, co si představíte pod ratingem 18+. I diváka zvyklého na krvavé lázně a nevybíravou mluvu může pilotní díl odradit, což od tvůrců asi nebyl úplně nejlepší krok, nicméně druhý díl z vás bezpochyby udělá skalního fanouška. Seriálu dodává další rozměr skvělý soundtrack, hned vedle dobře vybraných herců a notnou dávkou černého humoru. Svou odolnost vůči televiznímu násilí můžete vyzkoušet již od 25. února, kdy seriál začala vysílat Prima Cool.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio