Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Pozvánka na zimní Žižkovskou noc

Velmi vřelou hudební nabídku vám letos naservírovali organizátoři druhého ročníku zimní Žižkovské noci. Věřte, že přestože venku panují extrémní mrazy, v pátek 24.

Velmi vřelou hudební nabídku vám letos naservírovali organizátoři druhého ročníku zimní Žižkovské noci. Věřte, že přestože venku panují extrémní mrazy, v pátek 24. února vám zima rozhodně nebude. 

Matrix, XT3, Kain, Jet a další žižkovské rockové kluby se chystají na pořádnou smršť několika hudebních žánrů. Pražskou čtvrtí se budou rozprostírat zvuky rocku, punku, ska, reggae, metalu, folku nebo i elektronické hudby. Festival si nachází své fanoušky právě v rozmanitosti hudebních žánrů. Vedle populárních rockových kapel dostanou možnost vystoupit i alternativní formace nebo mladé začínající studentské kapely.

Headlineři naleznou stejně jako minulý rok útočiště v Matrixu. Vlajkovou lodí festivalu jsou letos broumovští rockeři Imodium. Peklo na zemi si můžete užít s Hentai Corporation a pro fanoušky pop-punkové hudby vystoupí  Koblížci. Zahálet ale nebudou ani další dějiště hudebního festivalu. Využijte snadnou dostupnost mezi kluby a zajděte třeba na Nicelanda, Chaotic, Bug´n´dub nebo maďarské Till We Drop.  

Startuje se už od pěti hodin a končit se bude v ranních hodinách. A kdo by snad nevydržel celou noc nával decibelů, tak se může zúčastnit i autorského čtení, přednášek nebo výstavy fotografií.

Více informací o festivalu hledejte na facebookové události zimní Žižkovské noci. 

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio